Over ons

Kliklijstkoopjes.nl is een relatief jonge webshop, die zich richt op particulier en bedrijf met oplossingen om eenvoudig uw documenten, posters, prints zelf snel effectief te presenteren middels kliklijsten met een vlotte, moderne uitstraling.

Kliklijstkoopjes.nl is een onderdeel van Albyco Nederland BV. Wij kopen rechtstreeks bij de fabrikant en zijn daardoor in staat de prijzen voor u laag te houden. Al deze producten worden in ons magazijn van 2500 m2 op voorraad gehouden. Omdat al onze processen zijn geautomatiseerd, heeft u bij ons niet te maken met een minimaal bestelbedrag, maar kunt u al vanaf 1 verpakking zonder additionele kosten bij ons bestellen.

Order & Verzendkosten?.

Kliklijstkoopjes.nl kent geen orderkosten. We vragen slechts een bijdrage van € 4,95 (incl. btw) in de verzendkosten, boven € 50,00 verzenden we franco. Navigeer eenvoudig door de verschillende menu’s en vind die kliklijsten die u zoekt voor uw klus. Door de samenwerking met GLS, kunt u uw bestelde producten binnen 24 uur aan huis afgeleverd krijgen. Kliklijsten geselecteerd op eenvoudig en jarenlang gebruik, een garantie dat u binnen enkele minuten ook echt klaar bent.

Wij verwelkomen u graag als klant, registreer uw account vandaag en blijf op de hoogte van acties en aanbiedingen.

Wij zijn erg benieuwd naar uw mening, of mogelijk mist u producten op de site. Wij bekijken graag de mogelijkheden om het assortiment  voor u uit te breiden.

Met vriendelijke groet

Kliklijstkoopjes.nl