Klantenservice

Wij verkopen uitsluitend online. 

Kliklijstkoopjes is een onderdeel van Albyco Nederland b.v. 

Heeft u hulp nodig bij uw keuze of heeft u een vraag, neem dan contact op met onze klantenservice. Op werkdagen zijn wij tussen 8:45 en 17:15 bereikbaar via verschillende kanalen.

Bekijk al onze contact/bedrijfsgegevens

Neem direct contact op


  Veelgestelde vragen

  Vragen over uw bestelling

  • Het bestelproces

   Zodra je jouw keuze hebt bepaald en op de button ‘in mijn winkelwagen’ hebt gedrukt, kom je in de kassa-omgeving. Hier wordt duidelijk aangegeven wat het te betalen bedrag is. Op deze pagina kun je je opdracht bevestigen door op ‘bestelling afronden’ te klikken. In het daaropvolgende scherm kun je je gegevens achterlaten. Bij de daaropvolgende stap selecteer je de verzendmethode, gevolgd door de betaalmethode op het daaropvolgende scherm. Op het voorlaatste scherm zie je alle gegevens op één pagina, zoals je eigen gegevens en de gegevens van de betreffende order. Zodra je op ‘kopen’ klikt is de order definitief.
  • Herroepingsrecht

   • Na ontvangst van je bestelling heb je een zogeheten ‘herroepingsrecht’. Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop jij of een door jouw aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. Je kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping (Klik hier voor het formulier), maar bent hiertoe niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om je mededeling betreffende je uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken. Het herroepingsrecht geldt voor het beoordelen van de producten (om te kijken of je ze wilt houden). Je mag de producten beoordelen/gebruiken zodat dat in een winkel ook mogelijk is. Indien daar schade door aan de producten ontstaat, komt deze waardevermindering voor jouw rekening. Na je melding heb je 14 dagen de tijd om de bestelling aan ons te retourneren. De kosten van de bestelling worden inclusief verzendkosten aan jouw vergoed, maar de kosten voor het retourzenden (uitgaande van een standaard pakket zijn deze gelijk aan de verzendkosten) komen voor jouw eigen rekening. Terugbetaling vindt vervolgens plaats binnen 14 dagen na ontbinding van de koop, maar niet eerder dan dat wij de producten retour hebben ontvangen of totdat je kunt aantonen de producten te hebben verzonden. Bij het retourzenden dien je altijd te vermelden dat het om een ‘retour’ gaat en je dient het in een zo origineel/oorspronkelijke mogelijke verpakking retour te sturen. Het bedrag wordt terugbetaald met hetzelfde betaalmiddel als waarmee de bestelling is betaald. Voor meer informatie (artikel 6 en 10) kun je onze algemene voorwaarden raadplegen. Het modelformulier kun je gebruiken om een retour binnen de eerste 14 dagen aan te melden. Retouradres: Kliklijstkoopjes.nl, Elschot 2, 4905 AZ Oosterhout (NB)
   • Retourneren

    Producten kunnen worden geretourneerd op basis van het herroepingsrecht. Heb je hier vragen over, dan kun je contact opnemen met de afdeling support van Kliklijstkoopjes op 0162-486286
   Retouradres: Kliklijstkoopjes.nl Elschot 2 4905 AZ Oosterhout (NB)  
  • Veilig online betalen

   Veilig en snel een betaling uitvoeren via Mollie.
   Kliklijstkoopjes maakt gebruik van Mollie, een overkoepelend betalingssyteem voor iDeal, Bancontact / Mister Cash. Met Mollie kun je veilig en snel een betaling uitvoeren in je eigen taal.
    
   Kliklijstkoopjes biedt een breed scala aan betaalmogelijkheden om het gebruiksgemak van de webwinkel te verhogen. Bij
   Kliklijstkoopjes kun je betalen met de volgende  betaalmethoden tijdens de bestelprocedure van onze webwinkel.
   iDeal Vooruitbetalingen via je eigen bank met iDeal. Met iDeal kun je veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen in een vertrouwde omgeving, met de specifieke beveiligingsmethoden van je eigen bank. Als internetbankierder kun je direct gebruik maken van iDeal, zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden. iDeal werkt alleen voor klanten met een Nederlandse bankrekening.
   PayPal Met PayPal kan iedereen met een e-mailadres snel, veilig en internationaal online betalingen verzenden en ontvangen via creditcard of bankrekening. PayPal-leden kunnen met PayPal snel en eenvoudig aankopen doen op www.albyco.com
   België De online betaalmethodes die voor onze klanten uit België beschikbaar zijn: Belfius (ook voor Nederlandse klanten), KBC/CBC en ING Homepay.
   Duitsland Voor onze Duitse klanten is tevens Sofort Banking mogelijk. Deze toont veel overeenkomsten met het Nederlandse iDeal en is mogelijk bij de meeste Duitse banken waaronder Sparkasse en Postbank. Sofort Banking kan in 13 Europese landen worden gebruikt.
   Betaalmethode van Klarna, Achteraf BetalenIn samenwerking met Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Zweden, bieden we je de volgende betaalmethode aan. Betaling dient aan Klarna te worden gedaan.
   • Achteraf Betalen
   Je vindt meer informatie in de gebruikersvoorwaarden van Klarna. Algemene informatie over Klarna vindt u hier. Je persoonsgegevens worden door Klarna in overeenstemming met de geldende wet bescherming persoonsgegevens en zoals beschreven in Klarna’s privacy statement verwerkt.
   De kosten voor het gebruik van achteraf betalen  met Klarna zijn een vast bedrag van € 1,00, vermeerderd met een procentuele opslag van 2,99%. Deze kosten worden in de kassa getoond wanneer voor Klarna wordt gekozen.
  • Verzendingen

   Alle leveringen worden verstuurd via GLS. Indien je bestelling wordt verwerkt als ‘partijenpost’ ontvang je géén Track & Trace code. Als we een track & trace code verkrijgen, ontvang je een e-mail met het Track & Trace code. Gelieve 24 uur te wachten, voordat je je richt tot onze klantenservice. Voor verzendingen binnen Nederland berekenen wij € 4,95 incl. btw vrachtkosten, orders boven € 50,00 worden franco verzonden. Alle bestellingen worden zo snel mogelijk verstuurd. Als je op werkdagen voor 15:00u. besteld, word je order dezelfde dag nog verstuurd. Onder normale omstandigheden betekent dat er dus de volgende dag wordt geleverd, met uitzondering van het weekend. Wij zullen je tijdens je bestelling op de hoogte houden van de status. Wanneer je niet thuis bent als GLS het pakket wil afleveren, gaat het pakket terug naar het depot, tot maximaal 2x. Wanneer bij een derde keer niemand thuis is, wordt het pakket bij de buren afgegeven en wordt een briefje bij jouw in de brievenbus gedaan.
  • Retourneren van apparaten

   Kliklijstkoopjes biedt de mogelijkheid om je ‘oude of gebruikte’ elektrische of elektronische inbind- of lamineermachines in te leveren na de aflevering van nieuwe apparatuur. We bieden daarvoor de mogelijkheid de machines binnen redelijke termijn na verkoop op te halen. Je kunt hiervoor een bezoekafspraak plannen via onze klantenservice, telefoonnummer 0162-486286 of via e-mail lamineerkoopjes@albyco.com Uiteraard kun je jouw apparaten ook zelf aanbieden via de gemeentelijke afvalstraat. Een overzicht van inleverpunten kunt u hier vinden.
  • Klachtenprocedure

   Heb je onverhoopt een klacht over onze producten of dienstverlening? Neem dan contact met ons op via onderstaande contactgegevens. Wij kunnen jouw klacht dan in behandeling nemen en onze uiterste best doen om deze naar tevredenheid voor je op te lossen. Zodra wij een klacht hebben ontvangen, ontvang je van ons per e-mail een ontvangstbevestiging. Vervolgens sturen wij  binnen 14 dagen na ontvangst van je klacht een inhoudelijke reactie. Je kunt je klacht kenbaar maken via lamineerkoopjes@albyco.com o.v.v. van het onderwerp ‘Klacht’.

   Ben je niet tevreden met de afhandeling van je klacht? Dan kun je deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (www.sgc.nl). Tevens kunt je jouw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr/)

  • Wettelijke Garantie

   Op al onze producten is de wettelijke garantie van toepassing. Wettelijke garantie is een waarborg dat een product dat je hebt gekocht goed werkt. Een consument heeft recht op een deugdelijk product. Een product moet voldoen aan de verwachtingen die de consument ervan mag hebben. Voldoet een product niet aan wat een consument redelijkerwijs mag verwachten op basis van de koopovereenkomst? Dan kan er sprake zijn van ‘non conformiteit’.